top of page

OVER MIJ

Na 10 jaar werkzaam te zijn in de gezondheidszorg, heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk, Domentis Psychologie, op te richten. Deze naam stamt af van Dolar Mentis, dit betekent ‘gezonde sterke geest’. In mijn loopbaan heb ik gewerkt binnen de gehandicaptenzorg,verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg.
 
Nadat ik in 2005 ben  afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit van Maastricht, heb ik in 2013 de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarnaast volg ik regelmatig vakgerelateerde workshops/cursussen en houd ik mijn kennis op peil middels vakliteratuur en intervisie met vakgenoten.
 
Ik ben een oprecht persoon die optimistisch in het leven staat. Ik help anderen graag hun weg terug te vinden, ofwel een nieuwe weg in te slaan die beter bij hen past. In mijn manier van werken, durf ik buiten de vertrouwde kaders te denken en hecht ik veel waarde aan wederzijds respect en vertrouwen. Centraal staat dat u zich bij mij op uw gemak voelt en dat u op een respectvolle en professionele manier benaderd wordt.

‘Dolar Mentis; Gezonde Sterke Geest’

bottom of page